Scouting Ruwaard van Puttengroep

Ruwaard van Puttengroep


Bij Scouting Ruwaard van Puttengroep in Spijkenisse is het al mogelijk om de locatie te huren. Maar wist u dat wij hier ook veel meer voor u kunnen betekenen?


De locatie is perfect voor elke gelegenheid. Een gebouw wat in meerdere ruimtes is ingedeeld met de nodige sanitaire voorzieningen, en natuurlijk een keuken. Daarnaast is er buiten voldoende ruimte om van alles te doen. Door de grote grasvelden is het mogelijk om een hoop activiteiten neer te zetten. of juist grote tenten. Daarnaast is het terrein voorzien van een grote kampvuurkuil, loungebank en speeltoestel voor de kinderen. Ten slotte ligt het terrein in een groot park, ver weg van de bewoonde wereld. U hoeft dus geen rekening te houden met geluidsoverlast.


Entertainment voor de kinderen

Op scouting worden kinderen van 5 t/m 17 jaar elke zaterag vermaakt. Daardoor zijn er een hoop vrijwilligers actief, welke ook op uw feest uw kinderen kunnen vermaken. Eerst wordt er gekeken naar de leeftijdscategorie, en op basis van die gegevens wordt er een programma gemaakt. Perfect voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, maar ook op de grotere feesten kunnen ze ervoor zorgen dat u geen omkijken meer naar uw kinderen heeft.


Interieur

Bij de scouting hebben ze een gevarieerd aanbod aan verhuurartikellen. Zo kunt u er gemakkelijk wat statafels, bierbanksets, of tenten bij huren. Dit kan zelfs voor u neergezet en opgebouwd worden. Ook kunt u hier terrecht voor chaffing dishes en andere warmhoud artikelen, springkussens, e.d.


Overnachten

Heeft u een feest tot in de late uurtjes (want dat is hier uiteraard ook mogelijk)? Dan kunt u ervoor kiezen om te overnachten op de locatie. U kunt met ongeveer 50 personen binnen blijven slapen. Het enige wat u mee hoeft te nemen is een slaapzak en een luchtbed, voor de rest heeft u al een dak boven het hoofd.


Catering

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om de catering te regelen. Voor meer informatie kunt u terrecht bij onze concepten van de BBQ paketten, hapjesbuffetten en recepties.


Licht en geluid

Tot slot is het ook mogelijk om licht en geluid erbij te huren. Dit wordt door ons verzorgd, dus u heeft gegarandeerd kwaliteit. Alles is mogelijk, of het nu gaat om een kleine geluidsset of een een grote drive-in show op het veld, het is allemaal geen probleem. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Mocht u interesse hebben in het huren van het scoutinggebouw in Spijkenisse, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of via verhuur@ruwaardvanputtengroep.nl


Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email