Dorpshuis Hekelingen

Dorpshuis Hekelingen


Ook het Dorpshuis in Hekelingen is een perfecte locatie voor uw feest. Ook hier is van alles mogelijk, van theatervoorstelling tot vergadering tot receptie. Omdat wij hier samen met onze partner Mijnpartyservice preferred supplier zijn, kunnen wij u alles bieden voor uw feest. Ook het Dorpshuis Hekelingen is een officiële trouwlocatie, maar uiteraard is er veel meer mogelijk.


Vergadering

Of het nu gaat om een kleine of grote groep, doordat het Dorpshuis verschillende ruimtes beschikbaar heeft, is er altijd wel een geschikte oplossing. Voor de grotere ruimtes kunnen wij ook ervoor zorgen dat alles verstaanbaar wordt gemaakt. Eventueel kunnen wij uw presentatie ook visueel ondersteunen met bijvoorbeeld een beamer of losse schermen. Tot slot is er uiteraard altijd een mogelijkheid om de lunch en/of diner te verzorgen.


Receptie

Ook voor een receptie bent u bij het Dorpshuis aan het juiste adres. In bijvoorbeeld de Foyer of de grote zaal kunt u heerlijk borrelen met uw collega's, familie en/of vrienden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om gezellige achtergrondmuziek te laten draaien door ons, eventueel aangevuld met wat verlichting. Tot slot is een receptie zonder hapjes niet compleet, bij Mijnpartyservice kunt u een keuze maken uit ongeveer 80 verschillende kleine hapjes.


Feest

Ook voor een compleet feest bent u hier aan het juiste adres. Van het begin tot het eind kunnen wij alles regelen. Beginnend met een lekker diner. Wij kunnen diverse verse warm/koud buffetten aanbieden; Hollands, Spaans, Italiaans, Chinees en Indisch. Ook zijn complete barbecuebuffetten bij ons mogelijk. Deze zijn allemaal zeer uitgebreid, maar wel betaalbaar. Niet alleen zijn barbecuefeesten in de zomer mogelijk, ook in de winter hebben wij speciale winterbarbecue pakketten. Ook dit is mogelijk in de winter, in de grote of kleine zaal. Daarnaast is de drive-in show ook helemaal uit te breiden, omdat de locatie vele mogelijkheden heeft. Zo kunnen wij de locatie helemaal uitlichten, de muren een kleurtje geven en zorgen voor extra zaallicht.


Optreden

Wilt u een optreden verzorgen in het Dorpshuis? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Zo kunnen we de zaal aankleden met extra LED verlichting, een podium plaatsen om de zaal wat kleiner te maken, zorgen voor de nodige podiumverlichting (ook vanaf de voorkant), en uiteraard kunnen wij de optredens ook uitversterken. Met onze geluidsapparatuur en bandsets kunnen wij ervoor zorgen dat alles klinkt zoals het moet klinken, en maken we alles goed verstaanbaar.


Mocht u interesse hebben in één van bovenstaande diensten,  in bijvoorbeeld het Dorpshuis of een andere locatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier,  email of telefonisch.Rodney Breen Producties

DJ's / Licht / Geluid / Verhuur


Kerkweg 15E

3214 VB Zuidland

Bezoek alleen op afspraak


06 177 04 208

Stuur een email